• Vernieuwende keuken
  • Verbinding van culturen
  • Smakelijke eetbeleving

Specialiteiten Warung Mini Kijkduin

Bij Warung Mini Kijkduin serveren wij Surinaamse gerechten met invloeden uit verschillende culturen. Wij staan bekend om onze saoto soep. Natuurlijk mogen de klassiekers niet ontbreken op onze menukaart, zoals nasi, bami, roti, saté en heerlijke broodjes. De specialiteiten van Warung Mini Kijkduin zijn een mix van klassieke gerechten en snacks, aangevuld met moderne schotels en vegetarische gerechten.

Ontdek het unieke eetconcept van Warung Mini Kijkduin.

Bekijk hier onze gerechten

Onze specialiteiten

soato-soep.png

Saoto soep

Onze saoto soep is een echte favoriet. Kies voor de originele smaak met kip of probeer de vegetarische versie. Saoto soep is ideaal als lunchgerecht of als bijgerecht door de rijke smaak en de combinatie van groente, specerijen en kip.

sate.png

De Saté

Saté is heerlijk als snack of door een gerecht in combinatie met groente, rijst, bami of nasi. Warung Mini Kijkduin serveert kipsaté en rundsaté. Maak een keuze uit de heerlijke gerechten met gemarineerde saté voorzien van de allerbeste specerijen.

broodje-kerrie.png

Broodje kip kerrie

Wij hebben ruime keuze uit Surinaamse broodjes. Onze kip kerrie op brood is populair. Het zuur van komkommer, de kruidige kerrie en het malse kippenvlees zorgen voor een echte smaaksensatie.

roti.png

Roti

Natuurlijk mag roti niet ontbreken op de menukaart van Warung Mini Kijkduin. Onze roti serveren wij standaard met kousenband, aardappel en kerrie ei. Deze kan verder aangekleed worden met vlees, vis of vegetarische ingrediënten.

Wisselende gerechten

Wij houden van experimenteren en werken graag samen met lokale leveranciers. Regelmatig zijn er seizoensgebonden gerechten te vinden op onze menukaart.

Deze wisselende gerechten zijn alleen in het weekend verkrijgbaar en bij veel aanvraag komen ze misschien wel terug.

Wij combineren gastvrijheid met overvloedige smaken uit de Surinaamse en Javaanse keuken voor een unieke eetbeleving.

wisselende-gerechten-545286388-3.jpg

Meer weten over onze gerechten?

Bekijk de menukaart
Scroll naar boven